karriarguiden.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Kock - Gyllene Uttern

Företag Jula AB
Ort
Utgår

2022-12-11

Ansök nu

Kock - Gyllene Uttern

Jula Hotell är ett dotterbolag till Jula Holding AB och i hotellkedjan ingår hotellen Gyllene Uttern, Gysinge Herrgård, Skara Konsthotell, Skara Stadshotell och Jula Stadscamping i Skara. Vi är just nu inne i en spännande expansiv fas där vi är redo att ta nästa steg i hotellens utveckling. Vill du vara med på vår resa?

Jula Hotell AB består utav Skara Konsthotell, Skara Stadshotell, Gysinge Herrgård samt Gyllene Uttern. Det var i maj 2021 som anrika Gyllene Uttern blev en del av hotellkedjan. En hotellkedja som verkligen är på framfart. Gyllene Uttern är en fyrstjärnig anläggning som består utav hotellrum med sjöutsikt, en vacker restaurang, kaffestuga samt konferenslokaler. 

Till Gyllene Uttern söker vi nu kockar som vill vara med och driva och utveckla detta fantastiska hotell utanför Gränna! 

Det här gör man som kock hos oss

Som kock är din uppgift att skapa unika smakupplevelser för våra gäster. Du arbetar med lunch, A la Carte och större bokningar. Du är van att arbeta i en snabb miljö med hög service. Tillsammans i köket skapar ni inte bara utsökt måltider, ni har även roligt och bjuder på er själva. Du kommer att arbeta med allt från ordinarie drift till stora event som bröllop och fester för hundratals personer i en sittning. 

Vi har stort fokus på närproducerade råvaror baserade på säsong, där vi tillsammans i teamet skapar unika upplevelser för våra gäster. I rollen kommer man att vara delaktig i att ta fram förslag, vara kreativ och arbeta med detaljerna som för samman hotellet och närområdet på en tallrik. Vår ambition är att arbeta så långt det är möjligt med lokala producenter för både mat och dryck samt värna om den kreativitet som finns i köket. Vi tror starkt på vår produkt som paketeras tillsammans med en vacker miljö, en god natts sömn och värdskap från hjärtat.

Vi är ett litet team och vi värdesätter att du trivs i en prestigelös miljö med högt i tak och som ständigt vill utvecklas och bli bättre. I rollen ingår det även arbetsuppgifter som beställningar, inventering och att ständigt kvalitetssäkra vår produkt.

Det här är du som person din bakgrund och dina erfarenheter som kock

Vi söker dig som älskar att laga mat och framför allt nyskapande rätter efter säsong och råvara, allt för att överraska gästerna med en smakupplevelse. Vi vill att du har tidigare erfarenhet och utbildning som är relevant för tjänsten, gärna med arbetslivserfarenhet inom hotell, konferensanläggning eller restaurang. Du är engagerad, noggrann, en god kollega och tycker om att arbeta tillsammans med andra. För att trivas tror vi att du är van att arbeta i en omväxlande miljö där utmaningar ses som möjligheter och du har en god förmåga att prioritera i arbetet. Du reagerar snabbt på ändrade förhållanden och du har lätt för att komma på idéer för hur man handskas med nya utmaningar. Struktur och stolthet i leverera god kvalitet i ditt arbete är självklart för dig.

Det här är du som person, din bakgrund och dina erfarenheter

Vi söker dig som fyllt 18 år och har ett stort intresse och tidigare dokumenterad erfarenhet från liknande positioner. Du har ett öga för detaljer och att le, se gästen och leverera extra omtanke ligger i din natur. Du har ett högt engagemang och en bra kommunikationsförmåga. 

Du trivs med att ta ansvar, är självgående i ditt arbete och är inte rädd för att rycka in där du behövs mest för stunden. Du arbetar strukturerat och organiserat samtidigt som du har en förmåga att arbeta bra under press i ett högt tempo. Vidare sätter du ett lika stort värde i ditt bemötande mot gästen som mot dina kollegor.

Du har goda kunskaper i svenska, vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Bra att veta

Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid och deltid med 6 månaders provanställning. Som kock hos oss arbetar du varierande arbetstider på både dagtid, kvällar och helger. Gyllene Uttern har kollektivavtal med Unionen och HRF. Start och lön enligt överenskommelse.  

Så här söker du

Om du känner att du har vad vi söker så tveka inte!  Vi håller intervjuer löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Frågor om tjänsterna besvaras av Caroline Ekberg, Hotellchef Gyllene Uttern, via mail: caroline.ekberg@julahotell.se 

Dela detta jobb

Kock - Gyllene Uttern

Jula AB